Kinderdagverblijf KITS locatie Zernikecomplex

Kinderdagverblijf KITS locatie Zernikecomplex is een Kinderopvang gelegen aan De Deimten 3 in Groningen.

De tekst gaat over Partou, een kinderopvangorganisatie. Ze bieden kinderopvang in een liefdevolle en veilige omgeving, waar kinderen nieuwe vriendjes maken en de wereld ontdekken. Ouders worden betrokken bij alles wat er gebeurt. Partou biedt workshops en activiteiten aan, waarbij er veel aandacht is voor muziek, buiten spelen en bewegen. Ze stimuleren spelenderwijs leren en delen de belevenissen van de kinderen met ouders via een app. Partou geeft om de ontwikkeling en het plezier van de kinderen. Op Instagram delen ze artikelen, inspiratie en tips. Er worden ook ervaringen van ouders gedeeld. Als je geïnteresseerd bent, kun je een rondleiding aanvragen of je kind vrijblijvend inschrijven. Partou organiseert ook feestelijke evenementen en activiteiten voor de kinderen. Ze zijn bezig met een pilot om kinderen eerder zindelijk te maken en de duurzaamheid van luiers te verbeteren.

Meer informatie over Kinderdagverblijf KITS locatie Zernikecomplex in Groningen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Groningen? Bij Kinderdagverblijf KITS locatie Zernikecomplex kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf KITS locatie Zernikecomplex geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf KITS locatie Zernikecomplex is een Kinderopvang gelegen aan De Deimten 3 in Groningen. Ideaal dus als je in de omgeving van Groningen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf KITS locatie Zernikecomplex in Groningen

Wil je weten wat Kinderdagverblijf KITS locatie Zernikecomplex te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf KITS locatie Zernikecomplex of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf KITS locatie Zernikecomplex? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf KITS locatie Zernikecomplex het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf KITS locatie Zernikecomplex

Bezoekers bekeken ook