KleintjeZuid Rivierenbuurt B.V.

KleintjeZuid Rivierenbuurt B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Hunzestraat 85 in Amsterdam.

De tekst geeft informatie over verschillende vestigingen van KleintjeZuid kinderopvang in Amsterdam, zoals Olympischkwartier, Amstelveenseweg, Rivierenbuurt en Museumkwartier. Ze bieden kinderdagopvang, halve dagopvang/voorschool en naschoolse opvang aan. Het belangrijkste doel van KleintjeZuid is om elke dag een glimlach te bezorgen aan kinderen, ouders en medewerkers. Het contactadres is IJsbaanpad 9-11, 1076 CV Amsterdam en het algemene telefoonnummer is 020 20 89 920.

Meer informatie over KleintjeZuid Rivierenbuurt B.V. in Amsterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Amsterdam? Bij KleintjeZuid Rivierenbuurt B.V. kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij KleintjeZuid Rivierenbuurt B.V. geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

KleintjeZuid Rivierenbuurt B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Hunzestraat 85 in Amsterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Amsterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

KleintjeZuid Rivierenbuurt B.V. in Amsterdam

Wil je weten wat KleintjeZuid Rivierenbuurt B.V. te bieden heeft? Bekijk dan de website van KleintjeZuid Rivierenbuurt B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KleintjeZuid Rivierenbuurt B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KleintjeZuid Rivierenbuurt B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. KleintjeZuid Rivierenbuurt B.V.

Bezoekers bekeken ook