Kibeo Voorhoute

Kibeo Voorhoute is een Kinderopvang gelegen aan Voorhoute 3 in Kruiningen.

IKC Voorhoute in Kruiningen is een Integraal Kindcentrum dat samenwerkt met OBS Voorhoute. Ze bieden een doorgaande leerlijn aan, waardoor kinderen goed voorbereid worden op de basisschool. Ook is er een BSO aanwezig voor kinderen na schooltijd. Op het speelplein kunnen kinderen buiten avonturen beleven en binnen zijn er uitdagende hoeken en activiteiten vanuit het VVE-programma. Na schooltijd worden er leuke en leerzame activiteiten georganiseerd waar kinderen samen met vriendjes aan de slag kunnen gaan. Ouders kunnen altijd binnenstappen om te zien of Kibeo bij hen en hun kind past. Inschrijven is belangrijk, aangezien deze vestiging erg gewild is. Er zijn aangepaste openingstijden op sommige dagen.

Meer informatie over Kibeo Voorhoute in Kruiningen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Kruiningen? Bij Kibeo Voorhoute kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo Voorhoute geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo Voorhoute is een Kinderopvang gelegen aan Voorhoute 3 in Kruiningen. Ideaal dus als je in de omgeving van Kruiningen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo Voorhoute in Kruiningen

Wil je weten wat Kibeo Voorhoute te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo Voorhoute of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo Voorhoute? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo Voorhoute het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo Voorhoute

Bezoekers bekeken ook