Christelijke Kinderopvang Tik Tak B.V.

Christelijke Kinderopvang Tik Tak B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Doctor Jan Schoutenlaan 3 in Maassluis.

Kinderopvang Tik Tak biedt christelijke kinderopvang aan in Maassluis. Ze streven ernaar om jonge kinderen een liefdevolle omgeving te bieden waar ze zichzelf kunnen zijn, kunnen spelen met andere kinderen en zich kunnen ontwikkelen. Op de website van Tik Tak kunnen ouders meer informatie vinden over de kinderopvang. Ook is het mogelijk om een bezoek te brengen aan de locatie en kennis te maken met de medewerkers. Het inschrijfformulier is te vinden op de website. Het KvK-nummer van Tik Tak is 55701116 en het landelijke registratienummer voor de dag- en peuteropvang is 329999047. De contactgegevens van Tik Tak zijn te vinden op de website. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:00. De website van Tik Tak is ontworpen door Dniieze.nl.

Meer informatie over Christelijke Kinderopvang Tik Tak B.V. in Maassluis

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Maassluis? Bij Christelijke Kinderopvang Tik Tak B.V. kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Christelijke Kinderopvang Tik Tak B.V. geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Christelijke Kinderopvang Tik Tak B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Doctor Jan Schoutenlaan 3 in Maassluis. Ideaal dus als je in de omgeving van Maassluis je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Christelijke Kinderopvang Tik Tak B.V. in Maassluis

Wil je weten wat Christelijke Kinderopvang Tik Tak B.V. te bieden heeft? Bekijk dan de website van Christelijke Kinderopvang Tik Tak B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christelijke Kinderopvang Tik Tak B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijke Kinderopvang Tik Tak B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Christelijke Kinderopvang Tik Tak B.V.

Bezoekers bekeken ook