Kober peuteropvang Heilig Hart

Kober peuteropvang Heilig Hart is een Kinderopvang gelegen aan Plantagebaan 228 in Wouwse Plantage.

Peuteropvang Heilig Hart is een kleinschalige peuteropvanglocatie gelegen in Wouwse Plantage, in een school aan de rand van het dorp. Ze bieden een veilige en vertrouwde omgeving voor peuters, waar ze samen kunnen spelen, bouwen, tekenen, rennen, stoeien en groeien. Kinderen die naar deze peuteropvang gaan, kunnen vervolgens makkelijk doorstromen naar groep 1 van de basisschool. Het is mogelijk om een rondleiding te krijgen op de locatie en voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met het serviceteam van Kober. Daarnaast biedt Kober een ouderapp aan, waarmee ouders dagelijks op de hoogte worden gehouden van nieuws en activiteiten op de locatie.

Meer informatie over Kober peuteropvang Heilig Hart in Wouwse Plantage

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Wouwse Plantage? Bij Kober peuteropvang Heilig Hart kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kober peuteropvang Heilig Hart geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kober peuteropvang Heilig Hart is een Kinderopvang gelegen aan Plantagebaan 228 in Wouwse Plantage. Ideaal dus als je in de omgeving van Wouwse Plantage je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kober peuteropvang Heilig Hart in Wouwse Plantage

Wil je weten wat Kober peuteropvang Heilig Hart te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kober peuteropvang Heilig Hart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kober peuteropvang Heilig Hart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kober peuteropvang Heilig Hart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kober peuteropvang Heilig Hart

Bezoekers bekeken ook