Elorah Waarde

Elorah Waarde is een Kinderopvang gelegen aan Groene Kruisstraat 12 in Waarde.

Elorah Waarde is een peutergroep waar kinderen met een christelijk reformatorische achtergrond op een liefdevolle manier worden begeleid bij het opgroeien. De pedagogisch medewerkers hebben oog voor de talenten die de kinderen van God hebben ontvangen en brengen hen eerbied voor God, dankbaarheid en naastenliefde bij. Naast de spirituele aspecten wordt er ook aandacht besteed aan de ontwikkeling van taal, rekenen, motorische en sociaal-emotionele vaardigheden. Ouders worden actief betrokken bij de ontwikkeling van hun kind en er is een nauwe samenwerking met het team van CBS D'n Akker voor een doorlopende leerlijn. Geïnteresseerden kunnen een vrijblijvende rondleiding aanvragen.

Meer informatie over Elorah Waarde in Waarde

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Waarde? Bij Elorah Waarde kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Elorah Waarde geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Elorah Waarde is een Kinderopvang gelegen aan Groene Kruisstraat 12 in Waarde. Ideaal dus als je in de omgeving van Waarde je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Elorah Waarde in Waarde

Wil je weten wat Elorah Waarde te bieden heeft? Bekijk dan de website van Elorah Waarde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Elorah Waarde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elorah Waarde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Elorah Waarde

Bezoekers bekeken ook