Kinderdagverblijf Pinokkio

Kinderdagverblijf Pinokkio is een Kinderopvang gelegen aan Van Panhuysstraat 11 in Noordwijk.

Pinokkio is een kinderopvang met liefde die werkt met het voorschoolse programma UK en PUK. Ze hebben een vast team van ervaren medewerksters en meerdere locaties, waaronder één naast de Witte school en BSO aan de van Panhuysstraat. Pinokkio biedt verschillende vormen van kinderopvang aan, zoals halve, hele, flexibele en peuteropvang. Hun visie is gericht op het bieden van een vertrouwde en veilige omgeving waar kinderen hun kwaliteiten en competenties kunnen ontwikkelen. Rust en transparantie zijn belangrijke elementen in hun aanpak. Ze bieden dagverse maaltijden aan en organiseren leuke en leerzame activiteiten. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven of een afspraak maken om langs te komen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Pinokkio in Noordwijk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Noordwijk? Bij Kinderdagverblijf Pinokkio kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Pinokkio geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Pinokkio is een Kinderopvang gelegen aan Van Panhuysstraat 11 in Noordwijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Noordwijk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Pinokkio in Noordwijk

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Pinokkio te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Pinokkio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Pinokkio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Pinokkio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Pinokkio

Bezoekers bekeken ook