Zandvlinder Kinderdagverblijf

Zandvlinder Kinderdagverblijf is een Kinderdagopvang gelegen aan Henri Polakstraat 7A in Dordrecht.

Zandvlinder is een kleinschalige opvang met een biologische en ecologische visie. De leidsters werken volgens de pedagogische visie van Emmi Pikler, Reggio Emilia en Thomas Gordon. De opvang heeft een rustige en huiselijke uitstraling om kinderen een gevoel van thuis te geven en zo min mogelijk prikkels te bieden. Kinderen krijgen autonomie en kunnen zelfstandig eten en spelen. Er wordt gewerkt met thema's die de interesse van de kinderen volgen en activiteiten worden aangeboden om de ontwikkeling te stimuleren. Het speelgoed is open-end en van natuurlijke oorsprong. Zandvlinder biedt biologische voeding en heeft verschillende tariefpakketten. De opvang is duurzaam en milieubewust en werkt met een pedagogische coach en voedingsdeskundige. Er zijn vaste leidsters op de baby-, dreumes- en peutergroepen en er is gratis parkeren. Ouders kunnen gebruik maken van het ouderportaal en de luiers worden gerecycled. Zandvlinder is erkend als groen kinderdagverblijf en heeft een contactadres in Dordrecht.

Meer informatie over Zandvlinder Kinderdagverblijf in Dordrecht

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Dordrecht? Bij Zandvlinder Kinderdagverblijf kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Zandvlinder Kinderdagverblijf geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Zandvlinder Kinderdagverblijf is een Kinderopvang gelegen aan Henri Polakstraat 7A in Dordrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Dordrecht je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Zandvlinder Kinderdagverblijf in Dordrecht

Wil je weten wat Zandvlinder Kinderdagverblijf te bieden heeft? Bekijk dan de website van Zandvlinder Kinderdagverblijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zandvlinder Kinderdagverblijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zandvlinder Kinderdagverblijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Zandvlinder Kinderdagverblijf

Bezoekers bekeken ook