Minies kinderdagverblijf

Minies kinderdagverblijf is een Kinderopvang gelegen aan Ringbaan West 306 in Tilburg.

Minies kinderdagverblijf en peutervoorziening is een kleinschalig kinderdagverblijf dat in 2009 is geopend. Het kinderdagverblijf biedt huiselijke opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar en heeft twee groepen waarin dertig kinderen per dag kunnen worden opgevangen. Betrokkenheid en een persoonlijke benadering staan centraal. Er zijn verschillende vormen van opvang mogelijk, zoals contracten voor 51 of 40 weken. Het kinderdagverblijf heeft een groene buitenspeelplaats en een parkeerplaats. Het team van Minies hoopt dat de kinderen zichzelf kunnen zijn en zal er alles aan doen om hen een fijne tijd te bezorgen.

Meer informatie over Minies kinderdagverblijf in Tilburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Tilburg? Bij Minies kinderdagverblijf kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Minies kinderdagverblijf geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Minies kinderdagverblijf is een Kinderopvang gelegen aan Ringbaan West 306 in Tilburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Tilburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Minies kinderdagverblijf in Tilburg

Wil je weten wat Minies kinderdagverblijf te bieden heeft? Bekijk dan de website van Minies kinderdagverblijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Minies kinderdagverblijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Minies kinderdagverblijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Minies kinderdagverblijf

Bezoekers bekeken ook