Kinderdagverblijf Eigenwijze

Kinderdagverblijf Eigenwijze is een Kinderopvang gelegen aan De Visserstraat 6 in Heemskerk.

Kinderdagverblijf Eigenwijze is een nieuw kinderdagverblijf gevestigd in Heemskerk. Het maakt deel uit van kindcentrum Eigenwijze, waar onderwijs en opvang elkaar aanvullen en versterken. Het kinderdagverblijf is in juni 2022 geopend en biedt ruimte aan drie verticale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar, elk met maximaal 16 kinderen. Alle groepen werken met het voorschoolse educatie programma Uk & Puk, waarbij de pop Puk een grote rol speelt om de taalontwikkeling van kinderen spelenderwijs te stimuleren. Kindcentrum Eigenwijze streeft ernaar kinderen te helpen zich tot actieve en creatieve wereldburgers te ontwikkelen. Ze hebben zelfs een eigen schoollied met een videoclip.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Eigenwijze in Heemskerk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Heemskerk? Bij Kinderdagverblijf Eigenwijze kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Eigenwijze geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Eigenwijze is een Kinderopvang gelegen aan De Visserstraat 6 in Heemskerk. Ideaal dus als je in de omgeving van Heemskerk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Eigenwijze in Heemskerk

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Eigenwijze te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Eigenwijze of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Eigenwijze? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Eigenwijze het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Eigenwijze

Bezoekers bekeken ook