Kdv Okkie

Kdv Okkie is een Kinderopvang gelegen aan Blasiusstraat 14 hs in Amsterdam.

Okkie is een kinderdagverblijf in Amsterdam dat kwalitatieve kinderopvang biedt. Hun visie is om kinderen een evenwichtige basis te geven, zodat ze kunnen opgroeien tot volwassenen die zich thuis voelen en goed functioneren in de maatschappij. Okkie streeft ernaar een veilige en huiselijke omgeving te creëren waarin kinderen zich prettig voelen. Ouders zijn positief over Okkie en zijn blij dat hun kinderen elke dag met een grote glimlach en veel verhalen thuiskomen. Het kinderdagverblijf is gevestigd aan de Blasiusstraat 14 hs in Amsterdam en is telefonisch bereikbaar op 020-6685330.

Meer informatie over Kdv Okkie in Amsterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Amsterdam? Bij Kdv Okkie kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kdv Okkie geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kdv Okkie is een Kinderopvang gelegen aan Blasiusstraat 14 hs in Amsterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Amsterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kdv Okkie in Amsterdam

Wil je weten wat Kdv Okkie te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kdv Okkie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kdv Okkie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kdv Okkie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kdv Okkie

Bezoekers bekeken ook