GO! Kinderopvang PSZ Peutertalent

GO! Kinderopvang PSZ Peutertalent is een Kinderopvang gelegen aan Leekerhoek 16 in Lelystad.

Peutertalent is een nieuwe peuterspeelzaal gestart door GO! Kinderopvang en basisschool Leatare. Het biedt de mogelijkheid voor kinderen om zich optimaal te ontwikkelen. Het programma is gebaseerd op de uitgangspunten van Voor- en Vroegschoolse educatie (VVE) en is bedoeld voor peuters van 2 tot 4 jaar. Peutertalent maakt gebruik van de nieuwste inzichten om elk talent van een kind te benutten. Het biedt optimale kansen voor de brede ontwikkeling van het kind, spelend leren in een inspirerende omgeving en ondersteuning vanuit wetenschappelijk onderzoek en landelijke experts. Ouders spelen een belangrijke rol bij Peutertalent en worden betrokken bij de opvang. Er is een app beschikbaar waar ouders foto's en verslagen van hun kind kunnen bekijken, evenals actueel nieuws en informatie over plaatsingen, facturen en jaaropgaven. Ouders kunnen zich vrijblijvend inschrijven en worden uitgenodigd voor een rondleiding om kennis te maken en definitief in te schrijven.

Meer informatie over GO! Kinderopvang PSZ Peutertalent in Lelystad

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Lelystad? Bij GO! Kinderopvang PSZ Peutertalent kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij GO! Kinderopvang PSZ Peutertalent geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

GO! Kinderopvang PSZ Peutertalent is een Kinderopvang gelegen aan Leekerhoek 16 in Lelystad. Ideaal dus als je in de omgeving van Lelystad je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

GO! Kinderopvang PSZ Peutertalent in Lelystad

Wil je weten wat GO! Kinderopvang PSZ Peutertalent te bieden heeft? Bekijk dan de website van GO! Kinderopvang PSZ Peutertalent of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GO! Kinderopvang PSZ Peutertalent? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GO! Kinderopvang PSZ Peutertalent het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. GO! Kinderopvang PSZ Peutertalent

Bezoekers bekeken ook