Kinderdagverblijf de Sparkel

Kinderdagverblijf de Sparkel is een Kinderopvang gelegen aan Varenhof 1 in Beverwijk.

Kinderdagverblijf de Sparkel is een kleinschalig kinderdagverblijf met twee groepen: een baby-dreumesgroep en een peutergroep. De groepen bieden plaats aan respectievelijk maximaal 12 en 14 kinderen per dag. Het kinderdagverblijf streeft naar een huiselijk gevoel en hecht veel waarde aan het creëren van een vertrouwde omgeving voor de kinderen. Dagelijks worden er activiteiten georganiseerd waar kinderen aan kunnen deelnemen, zowel binnen als buiten. De oudere kinderen hebben de mogelijkheid om buiten te rennen, fietsen en spelen. Indien nodig kan er gebruik worden gemaakt van de speelplaats van Basisschool de Sparkel. Daarnaast is er ook een kleine eigen speelplaats met een afgeschermd gedeelte voor de jongste kinderen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf de Sparkel in Beverwijk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Beverwijk? Bij Kinderdagverblijf de Sparkel kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf de Sparkel geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf de Sparkel is een Kinderopvang gelegen aan Varenhof 1 in Beverwijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Beverwijk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf de Sparkel in Beverwijk

Wil je weten wat Kinderdagverblijf de Sparkel te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf de Sparkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf de Sparkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf de Sparkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf de Sparkel

Bezoekers bekeken ook