Kinderdagverblijf Polderpret (KOW)

Kinderdagverblijf Polderpret (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Clasinastraat 1 in Arnemuiden.

Polderpret is het enige kinderdagverblijf in het dorp Arnemuiden en is gelegen naast supermarkt Jumbo. In 2023 zal het kinderdagverblijf verhuizen naar basisschool Oleanderhof en archipelschool 't Vierschip om op beide plekken een kindcentrum te worden, waar onderwijs en opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar onder één dak zullen plaatsvinden. Hierdoor ontstaat er voor kinderen één veilige en vertrouwde plek en worden de lijntjes tussen pedagogisch medewerkers en leerkrachten korter. Ouders zullen het ook handig vinden dat alle faciliteiten in één gebouw te vinden zijn. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen of een rondleiding aanvragen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Polderpret (KOW) in Arnemuiden

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Arnemuiden? Bij Kinderdagverblijf Polderpret (KOW) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Polderpret (KOW) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Polderpret (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Clasinastraat 1 in Arnemuiden. Ideaal dus als je in de omgeving van Arnemuiden je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Polderpret (KOW) in Arnemuiden

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Polderpret (KOW) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Polderpret (KOW) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Polderpret (KOW)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Polderpret (KOW) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Polderpret (KOW)

Bezoekers bekeken ook