Kindergarden Villa Rembrandt Capelle aan den IJssel

Kindergarden Villa Rembrandt Capelle aan den IJssel is een Kinderopvang gelegen aan Rembrandtsingel 3 in Capelle aan den IJssel.

In dit artikel wordt informatie gegeven over Kindergarden Villa Rembrandt, een kinderdagverblijf en BSO in Capelle aan den IJssel. Het kinderdagverblijf biedt verschillende activiteiten aan, zoals knipbeurten, muzieklessen en yoga voor baby's, dreumesen en peuters. Er wordt gewerkt met horizontale groepen, waarbij kinderen van dezelfde leeftijd bij elkaar zitten. Een ouder geeft een positieve review over de leidsters en het persoonlijke contact. Verder worden de tarieven, openingstijden en het team besproken. Er wordt ook informatie gegeven over wachtlijsten en de unieke kenmerken van Kindergarden, zoals het personeel en het pedagogisch programma.

Meer informatie over Kindergarden Villa Rembrandt Capelle aan den IJssel in Capelle aan den IJssel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Capelle aan den IJssel? Bij Kindergarden Villa Rembrandt Capelle aan den IJssel kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kindergarden Villa Rembrandt Capelle aan den IJssel geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kindergarden Villa Rembrandt Capelle aan den IJssel is een Kinderopvang gelegen aan Rembrandtsingel 3 in Capelle aan den IJssel. Ideaal dus als je in de omgeving van Capelle aan den IJssel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kindergarden Villa Rembrandt Capelle aan den IJssel in Capelle aan den IJssel

Wil je weten wat Kindergarden Villa Rembrandt Capelle aan den IJssel te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kindergarden Villa Rembrandt Capelle aan den IJssel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindergarden Villa Rembrandt Capelle aan den IJssel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindergarden Villa Rembrandt Capelle aan den IJssel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kindergarden Villa Rembrandt Capelle aan den IJssel

Bezoekers bekeken ook