LPS-KOM KDV-BSO in Borgvliet

LPS-KOM KDV-BSO in Borgvliet is een Kinderopvang gelegen aan Frans Halsstraat 25 in Bergen op Zoom.

LPS Kinderopvang biedt kinderen de ruimte om spelenderwijs te leren en te ontwikkelen in een vertrouwde maar uitdagende omgeving. De opvanglocaties van LPS zijn verbonden aan Lowys Porquin basisscholen, wat praktische voordelen biedt en zorgt voor een vloeiende ontwikkellijn voor kinderen van 0 tot 12 jaar. LPS staat in nauw contact met de scholen, zodat peuters alvast kunnen wennen aan de basisschool en schoolgaande kinderen voor en na schooltijd opgevangen kunnen worden. LPS heeft een privacyverklaring opgesteld en is bereikbaar via telefoon en e-mail.

Meer informatie over LPS-KOM KDV-BSO in Borgvliet in Bergen op Zoom

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Bergen op Zoom? Bij LPS-KOM KDV-BSO in Borgvliet kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij LPS-KOM KDV-BSO in Borgvliet geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

LPS-KOM KDV-BSO in Borgvliet is een Kinderopvang gelegen aan Frans Halsstraat 25 in Bergen op Zoom. Ideaal dus als je in de omgeving van Bergen op Zoom je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

LPS-KOM KDV-BSO in Borgvliet in Bergen op Zoom

Wil je weten wat LPS-KOM KDV-BSO in Borgvliet te bieden heeft? Bekijk dan de website van LPS-KOM KDV-BSO in Borgvliet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LPS-KOM KDV-BSO in Borgvliet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LPS-KOM KDV-BSO in Borgvliet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. LPS-KOM KDV-BSO in Borgvliet

Bezoekers bekeken ook