Kinderdagverblijf De Spruitjes

Kinderdagverblijf De Spruitjes is een Kinderopvang gelegen aan Dubbeldamseweg Zuid 97 in Dordrecht.

Kinderdagverblijf De Spruitjes is een kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in een huiselijke sfeer. Het kinderdagverblijf biedt dagopvang aan maximaal 12 kinderen om de kleinschaligheid te garanderen. Ze zijn gevestigd in een benedenwoning met een stadstuin waar kinderen veilig buiten kunnen spelen. De verticale groepssamenstelling zorgt ervoor dat kinderen van verschillende leeftijden van elkaar kunnen leren. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 18.00 uur. Als je meer informatie wilt, kun je je gegevens invullen en dan nemen ze zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Spruitjes in Dordrecht

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Dordrecht? Bij Kinderdagverblijf De Spruitjes kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Spruitjes geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Spruitjes is een Kinderopvang gelegen aan Dubbeldamseweg Zuid 97 in Dordrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Dordrecht je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Spruitjes in Dordrecht

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Spruitjes te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Spruitjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Spruitjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Spruitjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Spruitjes

Bezoekers bekeken ook