Stichting Prisma/Kristallaan

Stichting Prisma/Kristallaan is een Kinderopvang gelegen aan Kristallaan 25B in Zevenbergen.

Prisma is een organisatie die mensen ondersteunt die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ze willen dat mensen met beperkingen zo gewoon mogelijk kunnen leven en dat de cliëntvraag centraal staat. Ze helpen mensen om alles uit het leven te halen en proberen de regie zoveel mogelijk bij de persoon zelf te laten. Prisma heeft contactgegevens waar mensen terecht kunnen voor algemene vragen, aanmelden en zorgvragen, en personeelsadministratie.

Meer informatie over Stichting Prisma/Kristallaan in Zevenbergen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Zevenbergen? Bij Stichting Prisma/Kristallaan kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Stichting Prisma/Kristallaan geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Stichting Prisma/Kristallaan is een Kinderopvang gelegen aan Kristallaan 25B in Zevenbergen. Ideaal dus als je in de omgeving van Zevenbergen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Stichting Prisma/Kristallaan in Zevenbergen

Wil je weten wat Stichting Prisma/Kristallaan te bieden heeft? Bekijk dan de website van Stichting Prisma/Kristallaan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Prisma/Kristallaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Prisma/Kristallaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Stichting Prisma/Kristallaan

Bezoekers bekeken ook