Solidoe KDV Legmeer

Solidoe KDV Legmeer is een Kinderopvang gelegen aan Randhoornweg 37 in Uithoorn.

Solidoe is een organisatie voor kinderopvang met verschillende locaties in Aalsmeer, De Kwakel, Kudelstaart en Uithoorn. Ze bieden opvang aan baby's, peuters en kinderen van 4 tot 13 jaar, zoals kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en voorschoolse educatie. Daarnaast bieden ze ook warme maaltijden en workshops aan. Solidoe is het hele jaar geopend en werkt samen met scholen om een doorgaande lijn te creëren voor peuters naar de basisschool. Ouders zijn tevreden over Solidoe en kunnen hun kind inschrijven op de wachtlijst.

Meer informatie over Solidoe KDV Legmeer in Uithoorn

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Uithoorn? Bij Solidoe KDV Legmeer kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Solidoe KDV Legmeer geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Solidoe KDV Legmeer is een Kinderopvang gelegen aan Randhoornweg 37 in Uithoorn. Ideaal dus als je in de omgeving van Uithoorn je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Solidoe KDV Legmeer in Uithoorn

Wil je weten wat Solidoe KDV Legmeer te bieden heeft? Bekijk dan de website van Solidoe KDV Legmeer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Solidoe KDV Legmeer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Solidoe KDV Legmeer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Solidoe KDV Legmeer

Bezoekers bekeken ook