Kinderdagverblijf de Vuurtoren B.V.

Kinderdagverblijf de Vuurtoren B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Oosteind 76 in Sprang-Capelle.

Kinderdagverblijf De Vuurtoren biedt dag-, peuter- en BSO-opvang aan voor kinderen van 10 weken tot en met 12 jaar. Het kinderdagverblijf is gevestigd aan de rand van Waalwijk en Sprang-Capelle en voldoet aan de eisen van de Wet Kinderopvang. Ze zijn IKK-proof en streven ernaar om flexibele opvang aan te bieden die aansluit bij de wensen van ouders. Het team wordt geleid door ervaren pedagogen en hecht veel waarde aan communicatie met ouders tijdens het halen en brengen. Daarnaast volgen ze richtlijnen op het gebied van veiligheid en gezondheid. Voor meer informatie of een persoonlijke afspraak kan er contact worden opgenomen met Kinderdagverblijf De Vuurtoren.

Meer informatie over Kinderdagverblijf de Vuurtoren B.V. in Sprang-Capelle

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Sprang-Capelle? Bij Kinderdagverblijf de Vuurtoren B.V. kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf de Vuurtoren B.V. geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf de Vuurtoren B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Oosteind 76 in Sprang-Capelle. Ideaal dus als je in de omgeving van Sprang-Capelle je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf de Vuurtoren B.V. in Sprang-Capelle

Wil je weten wat Kinderdagverblijf de Vuurtoren B.V. te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf de Vuurtoren B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf de Vuurtoren B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf de Vuurtoren B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf de Vuurtoren B.V.

Bezoekers bekeken ook