Kinderdagverblijf "in de Wolken"

Kinderdagverblijf "in de Wolken" is een Kleuterschool gelegen aan Fairoaksbaan 91 in Rotterdam.

Het kinderdagverblijf "in de Wolken" biedt kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en van 4 tot 12 jaar. Ze hebben verschillende locaties, waaronder op Rotterdam the Hague Airport en in Overschie. Het kinderdagverblijf bestaat al meer dan 25 jaar en staat bekend om de kwalitatief goede opvang. In het nieuws zijn er vacatures, wordt er gesproken over het Nationaal Voorleesontbijt in 2023 en worden er feestelijkheden aangekondigd voor de decembermaand.

Meer informatie over Kinderdagverblijf "in de Wolken" in Rotterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Rotterdam? Bij Kinderdagverblijf "in de Wolken" kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf "in de Wolken" geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf "in de Wolken" is een Kinderopvang gelegen aan Fairoaksbaan 91 in Rotterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Rotterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf "in de Wolken" in Rotterdam

Wil je weten wat Kinderdagverblijf "in de Wolken" te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf "in de Wolken" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf "in de Wolken"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf "in de Wolken" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf “in de Wolken”

Bezoekers bekeken ook