Kinderdagverblijf Bruintje Beer

Kinderdagverblijf Bruintje Beer is een Kleuterschool gelegen aan Mesdaglaan 2 in Sprang-Capelle.

De tekst gaat over verschillende onderwerpen met betrekking tot Mikz, een organisatie voor kinderopvang. De tekst begint met informatie over de kosten van kinderopvang en hoe ouders een deel van deze kosten terug kunnen krijgen via de Kinderopvangtoeslag. Vervolgens wordt er gesproken over het zoeken naar nieuwe collega's en de inspanningen die achter de schermen worden geleverd. Er is ook een sociaal jaarverslag voor 2022 waarin teruggeblikt wordt op het afgelopen jaar. Daarnaast wordt er informatie gegeven over creatieve talenten op de BSO in de wijk Drunen-West. Tot slot wordt er een app genaamd Jaamo genoemd, waar ouders alle relevante informatie voor hun kind kunnen vinden, zoals het menu, overige informatie, sociale aspecten en handige informatie. Ook worden er verschillende afdelingen van Mikz genoemd, zoals klantadvies, financiële administratie en afdeling personeel.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Bruintje Beer in Sprang-Capelle

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Sprang-Capelle? Bij Kinderdagverblijf Bruintje Beer kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Bruintje Beer geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Bruintje Beer is een Kinderopvang gelegen aan Mesdaglaan 2 in Sprang-Capelle. Ideaal dus als je in de omgeving van Sprang-Capelle je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Bruintje Beer in Sprang-Capelle

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Bruintje Beer te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Bruintje Beer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Bruintje Beer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Bruintje Beer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Bruintje Beer

Bezoekers bekeken ook