Kinderdagverblijf "Koetje Boe"

Kinderdagverblijf "Koetje Boe" is een Kleuterschool gelegen aan Wildestraat 13 in Wagenberg.

Kinderdagverblijf Koetje Boe is een kinderdagverblijf op een boerderij, dat professionele opvang biedt. Ze zijn gevestigd op de Wildestraat 13 in Wagenberg. Het kinderdagverblijf is gesloten van 31 juli tot en met 18 augustus 2023 vanwege de zomervakantie. De inschrijfkosten bedragen € 25,00 per kind. Na het invullen van het inschrijfformulier en betaling van het inschrijfgeld wordt de inschrijving verwerkt. Voor meer informatie en foto's kunt u terecht op de website van Koetje Boe.

Meer informatie over Kinderdagverblijf "Koetje Boe" in Wagenberg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Wagenberg? Bij Kinderdagverblijf "Koetje Boe" kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf "Koetje Boe" geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf "Koetje Boe" is een Kinderopvang gelegen aan Wildestraat 13 in Wagenberg. Ideaal dus als je in de omgeving van Wagenberg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf "Koetje Boe" in Wagenberg

Wil je weten wat Kinderdagverblijf "Koetje Boe" te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf "Koetje Boe" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf "Koetje Boe"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf "Koetje Boe" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf “Koetje Boe”

Bezoekers bekeken ook