Kinderdagverblijf Hupsakee B.V.

Kinderdagverblijf Hupsakee B.V. is een Kinderopvang gelegen aan DA, Louwersdonk 54 in Breda.

Kinderdagverblijf Hupsakee is een kleinschalige en persoonlijke organisatie met drie vestigingen in Breda. Ze bieden opvang aan groepen van gemiddeld 10 kinderen en hebben speciale groepshulpen die ervoor zorgen dat de pedagogisch medewerkers alle tijd en aandacht voor de kinderen hebben. Kinderen vanaf 3 jaar mogen één ochtend per week naar de peuter plus groep. Hupsakee heeft vestigingen in de Haagse Beemden en het centrum van Breda. Ze bieden verschillende activiteiten aan en er is mogelijkheid om te werken bij Hupsakee. Verder zijn er ook ervaringen van ouders te lezen op hun website.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Hupsakee B.V. in Breda

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Breda? Bij Kinderdagverblijf Hupsakee B.V. kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Hupsakee B.V. geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Hupsakee B.V. is een Kinderopvang gelegen aan DA, Louwersdonk 54 in Breda. Ideaal dus als je in de omgeving van Breda je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Hupsakee B.V. in Breda

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Hupsakee B.V. te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Hupsakee B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Hupsakee B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Hupsakee B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Hupsakee B.V.

Bezoekers bekeken ook