SDW Kinderdagcentrum de Markiezaten

SDW Kinderdagcentrum de Markiezaten is een Kinderopvang gelegen aan Zuiderdreef 318 in Bergen op Zoom.

Kinderdagcentrum De Markiezaten biedt ondersteuning en behandeling aan kinderen vanaf twee jaar met ontwikkelingsvragen, een ontwikkelingsachterstand en/of een verstandelijke beperking. Het centrum streeft naar maatwerk en biedt groepsbehandeling, individuele therapieën en vervoer. Het multidisciplinaire team doet observaties en onderzoeken om een advies op te stellen en werkt samen met diverse scholen en partners binnen de brede voorziening de Markiezaten. SDW Startpunt biedt meer informatie en de mogelijkheid om een afspraak te maken. SDW helpt mensen bij verschillende problemen en biedt persoonlijk advies.

Meer informatie over SDW Kinderdagcentrum de Markiezaten in Bergen op Zoom

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Bergen op Zoom? Bij SDW Kinderdagcentrum de Markiezaten kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij SDW Kinderdagcentrum de Markiezaten geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

SDW Kinderdagcentrum de Markiezaten is een Kinderopvang gelegen aan Zuiderdreef 318 in Bergen op Zoom. Ideaal dus als je in de omgeving van Bergen op Zoom je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

SDW Kinderdagcentrum de Markiezaten in Bergen op Zoom

Wil je weten wat SDW Kinderdagcentrum de Markiezaten te bieden heeft? Bekijk dan de website van SDW Kinderdagcentrum de Markiezaten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SDW Kinderdagcentrum de Markiezaten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SDW Kinderdagcentrum de Markiezaten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. SDW Kinderdagcentrum de Markiezaten

Bezoekers bekeken ook