Het Postkantoor Kinderdagverblijf

Het Postkantoor Kinderdagverblijf is een Kinderopvang gelegen aan Voorstraat 21 in Voorschoten.

Het Postkantoor Kinderdagverblijf is geopend op 1 januari 2011 en is gevestigd in een pand aan de Voorstraat in Voorschoten. Het pand dateert uit de beginjaren van de twintigste eeuw en heeft nog steeds zijn karakteristieke sfeer behouden. Het kinderdagverblijf is gelegen op de begane grond van het pand, terwijl de buitenschoolse opvang zich op de eerste en tweede verdieping bevindt. Het contactnummer voor de kinderdagopvang is 071 - 8200 266 en voor de buitenschoolse opvang 071 - 8889 697. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@kinderdagverblijf-hetpostkantoor.nl.

Meer informatie over Het Postkantoor Kinderdagverblijf in Voorschoten

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Voorschoten? Bij Het Postkantoor Kinderdagverblijf kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Het Postkantoor Kinderdagverblijf geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Het Postkantoor Kinderdagverblijf is een Kinderopvang gelegen aan Voorstraat 21 in Voorschoten. Ideaal dus als je in de omgeving van Voorschoten je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Het Postkantoor Kinderdagverblijf in Voorschoten

Wil je weten wat Het Postkantoor Kinderdagverblijf te bieden heeft? Bekijk dan de website van Het Postkantoor Kinderdagverblijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Postkantoor Kinderdagverblijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Postkantoor Kinderdagverblijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Het Postkantoor Kinderdagverblijf

Bezoekers bekeken ook