Kinderdagverblijf Lila Holy

Kinderdagverblijf Lila Holy is een Kinderopvang gelegen aan Stadhouderslaan 179 in Vlaardingen.

Kinderdagverblijf Lila biedt een liefdevolle en veilige omgeving voor kinderen, waar ze nieuwe vrienden kunnen maken en de wereld om hen heen kunnen ontdekken. De kinderopvang en BSO worden afgestemd op de leeftijd en behoeften van de kinderen, en ouders worden betrokken bij alles wat er gebeurt. Lila geeft om de kinderen en is trots om te zien hoe ze zich ontwikkelen en plezier hebben met leeftijdsgenoten. Er worden onvergetelijke momenten bezorgd door middel van seminars, activiteiten en speciale aandacht voor ontwikkeling, buitenactiviteiten en beweging. De pedagogische medewerkers besteden 1-op-1 aandacht aan de kinderen en bereiden verse, warme maaltijden voor. Daarnaast wordt er spelenderwijs geleerd, waarbij nieuwe vaardigheden worden aangeleerd op een leuke en liefdevolle manier. De missie van Lila is om kinderen een veilige en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze kunnen groeien en bloeien, hun unieke talenten kunnen ontwikkelen en nieuwe dingen kunnen leren. De hooggekwalificeerde verzorgers werken samen met ouders en verzorgers om ervoor te zorgen dat elk kind de liefde, aandacht en begeleiding krijgt die het verdient om te groeien tot een gelukkige, zelfverzekerde en succesvolle volwassene.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Lila Holy in Vlaardingen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Vlaardingen? Bij Kinderdagverblijf Lila Holy kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Lila Holy geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Lila Holy is een Kinderopvang gelegen aan Stadhouderslaan 179 in Vlaardingen. Ideaal dus als je in de omgeving van Vlaardingen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Lila Holy in Vlaardingen

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Lila Holy te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Lila Holy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Lila Holy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Lila Holy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Lila Holy

Bezoekers bekeken ook