Kibeo Kerkplein

Kibeo Kerkplein is een Kinderopvang gelegen aan Kerkplein 1 in Brouwershaven.

Bij Kibeo Kerkplein Brouwershaven is er veel te zien, beleven en ontdekken voor kinderen. Ze kunnen buiten spelen in de tuin met vriendjes en binnen zijn er leuke speelhoeken en knutselmogelijkheden. Elke dag is anders bij Kibeo. Ouders kunnen een afspraak maken voor een rondleiding om te zien waar hun kind straks eet, speelt en vriendjes maakt. Er zijn aangepaste openingstijden op sommige dagen en ouders kunnen filmpjes en foto's bekijken van de activiteiten op de groep via sociale media.

Meer informatie over Kibeo Kerkplein in Brouwershaven

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Brouwershaven? Bij Kibeo Kerkplein kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo Kerkplein geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo Kerkplein is een Kinderopvang gelegen aan Kerkplein 1 in Brouwershaven. Ideaal dus als je in de omgeving van Brouwershaven je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo Kerkplein in Brouwershaven

Wil je weten wat Kibeo Kerkplein te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo Kerkplein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo Kerkplein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo Kerkplein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo Kerkplein

Bezoekers bekeken ook