Creatief kinderdagverblijf Vrijmoet - Sterre Kinderopvang

Creatief kinderdagverblijf Vrijmoet - Sterre Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Breskensstraat 11 in Tilburg.

Vrijmoet is een creatief kinderdagverblijf van Sterre Kinderopvang in de Reeshof, Tilburg. Het kinderdagverblijf richt zich op het ontwikkelen van de creativiteit en expressie van jonge kinderen. Er wordt elke dag een nieuwe of herkenbare uitdaging geboden om de nieuwsgierigheid van de kinderen te prikkelen. Verschillende artistieke disciplines worden gebruikt om de ontdekkingsdrang van de kinderen te stimuleren. Het kinderdagverblijf richt zich ook op de ontwikkeling van het jonge kind, zoals communicatie, samenwerking, creatief denken en probleemoplossend vermogen. De kinderopvang wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,2 door ouders. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur. Het adres is Breskensstraat 11, 5043 WP Tilburg.

Meer informatie over Creatief kinderdagverblijf Vrijmoet - Sterre Kinderopvang in Tilburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Tilburg? Bij Creatief kinderdagverblijf Vrijmoet - Sterre Kinderopvang kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Creatief kinderdagverblijf Vrijmoet - Sterre Kinderopvang geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Creatief kinderdagverblijf Vrijmoet - Sterre Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Breskensstraat 11 in Tilburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Tilburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Creatief kinderdagverblijf Vrijmoet - Sterre Kinderopvang in Tilburg

Wil je weten wat Creatief kinderdagverblijf Vrijmoet - Sterre Kinderopvang te bieden heeft? Bekijk dan de website van Creatief kinderdagverblijf Vrijmoet - Sterre Kinderopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Creatief kinderdagverblijf Vrijmoet - Sterre Kinderopvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Creatief kinderdagverblijf Vrijmoet - Sterre Kinderopvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Creatief kinderdagverblijf Vrijmoet – Sterre Kinderopvang

Bezoekers bekeken ook