Heemhuys Het Zandkasteel

Heemhuys Het Zandkasteel is een Kinderopvang gelegen aan Dorpsstraat 15 in Nieuwvliet.

Het artikel beschrijft het kinderdagverblijf "Heemhuys Het Zandkasteel" in Nieuwvliet. Het kinderdagverblijf bevindt zich in een groot huis met een ruime tuin en een dierenweide. De eigenaresse, Leontien Dieleman, hecht veel waarde aan het ervaren van de natuur en creativiteit. Het kinderdagverblijf bestaat al 10 jaar en er is recentelijk een feest gehouden om dit te vieren. Er was live muziek en er werden activiteiten georganiseerd, zoals het versieren van het speelplein en het vrijlaten van vlinders. Daarnaast wordt er in het kinderdagverblijf aandacht besteed aan gezonde voeding en het ontdekken van de natuur. De kinderen hebben vaste gezichten om hen rust en vertrouwen te bieden. Leontien heeft jarenlange ervaring in de gehandicaptenzorg en werkt samen met een vaste medewerker en een ondersteunende medewerker.

Meer informatie over Heemhuys Het Zandkasteel in Nieuwvliet

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Nieuwvliet? Bij Heemhuys Het Zandkasteel kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Heemhuys Het Zandkasteel geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Heemhuys Het Zandkasteel is een Kinderopvang gelegen aan Dorpsstraat 15 in Nieuwvliet. Ideaal dus als je in de omgeving van Nieuwvliet je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Heemhuys Het Zandkasteel in Nieuwvliet

Wil je weten wat Heemhuys Het Zandkasteel te bieden heeft? Bekijk dan de website van Heemhuys Het Zandkasteel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Heemhuys Het Zandkasteel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Heemhuys Het Zandkasteel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Heemhuys Het Zandkasteel

Bezoekers bekeken ook