Kinderopvang Olmen Hoeve De Woelige Hoek

Kinderopvang Olmen Hoeve De Woelige Hoek is een Kinderopvang gelegen aan Keesomlaan 13 in Den Burg.

Kinderopvang Texel biedt meer dan alleen opvang. De pedagogisch medewerkers inspireren en stimuleren de kinderen om op avontuur te gaan en ontdekkingen te doen, zoals het proeven van verschillend fruit en het mengen van verf. Ze organiseren ook sporttoernooien met de bso-kinderen. Er wordt veel waarde gehecht aan korte lijnen en goede samenwerking tussen de medewerkers. Er wordt geïnvesteerd in de training van medewerkers, zodat zij blijven leren en werken vanuit actuele inzichten. Binnen en buiten zijn er uitdagende activiteiten voor baby's, dreumesen en peuters. Kinderopvang Texel is een professionele organisatie met gekwalificeerd personeel en de locaties worden regelmatig gecontroleerd door de GGD.

Meer informatie over Kinderopvang Olmen Hoeve De Woelige Hoek in Den Burg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Burg? Bij Kinderopvang Olmen Hoeve De Woelige Hoek kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Olmen Hoeve De Woelige Hoek geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Olmen Hoeve De Woelige Hoek is een Kinderopvang gelegen aan Keesomlaan 13 in Den Burg. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Burg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Olmen Hoeve De Woelige Hoek in Den Burg

Wil je weten wat Kinderopvang Olmen Hoeve De Woelige Hoek te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Olmen Hoeve De Woelige Hoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Olmen Hoeve De Woelige Hoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Olmen Hoeve De Woelige Hoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Olmen Hoeve De Woelige Hoek

Bezoekers bekeken ook