Kinderdagverblijf Bloem 3

Kinderdagverblijf Bloem 3 is een Kinderdagopvang gelegen aan Waalstraat 9 in Amsterdam.

Kinderdagverblijf Bloem heeft drie kleinschalige vestigingen waar iedereen elkaar kent en het voor de kinderen overzichtelijk en vertrouwd blijft. Alle kinderen komen in aanraking met muziek en dans, waarbij muzikanten samen met de kinderen en leidsters muziek maken. De buitenruimtes zijn mooi en zonnig ingericht en uitdagend voor de kinderen. Het kinderdagverblijf plaatst alleen kinderen die deelnemen aan het Rijksvaccinatieprogramma. Slapen is belangrijk voor jonge kinderen omdat de hersenen tijdens de slaap de gebeurtenissen en informatie van de dag verwerken en ordenen. Kinderdagverblijf Bloem biedt verschillende keuzes voor beleg op de boterhammen en heeft onlangs het pedagogisch beleid herzien na een overname van kindercentrum Altijd Lente. De contactgegevens van Kinderdagverblijf Bloem zijn te vinden op hun website.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Bloem 3 in Amsterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Amsterdam? Bij Kinderdagverblijf Bloem 3 kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Bloem 3 geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Bloem 3 is een Kinderopvang gelegen aan Waalstraat 9 in Amsterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Amsterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Bloem 3 in Amsterdam

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Bloem 3 te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Bloem 3 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Bloem 3? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Bloem 3 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Bloem 3

Bezoekers bekeken ook