Kibeo Dr. Schutterstraat

Kibeo Dr. Schutterstraat is een Kinderopvang gelegen aan Dokter Schutterstraat 1 in Oosterland.

Kibeo Dr. Schutterstraat in Oosterland is een kinderopvang waar kinderen veel kunnen zien, beleven en ontdekken. Ze kunnen buiten spelen in de tuin en binnen knutselen in leuke speelhoeken, wat goed is voor de fijne motoriek. Elke dag bij Kibeo is anders. Om een rondleiding te krijgen en kennis te maken, kun je een afspraak maken. Deze vestiging is erg populair, dus het is belangrijk om je kind op tijd in te schrijven. Soms komt je kind op de aanmeldlijst, maar ze denken graag met je mee om een oplossing te vinden. Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden, dus het is belangrijk om het reglement te bekijken. Kibeo plaatst regelmatig leuke filmpjes en foto's van activiteiten op sociale media, dus je kunt daar ook meer van hen zien.

Meer informatie over Kibeo Dr. Schutterstraat in Oosterland

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Oosterland? Bij Kibeo Dr. Schutterstraat kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo Dr. Schutterstraat geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo Dr. Schutterstraat is een Kinderopvang gelegen aan Dokter Schutterstraat 1 in Oosterland. Ideaal dus als je in de omgeving van Oosterland je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo Dr. Schutterstraat in Oosterland

Wil je weten wat Kibeo Dr. Schutterstraat te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo Dr. Schutterstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo Dr. Schutterstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo Dr. Schutterstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo Dr. Schutterstraat

Bezoekers bekeken ook