Kinderdagverblijf Kindertijd

Kinderdagverblijf Kindertijd is een Kinderopvang gelegen aan Hendrikstraat 51 in Dordrecht.

Kindertijd is een kleinschalig, professioneel en gecertificeerd kinderdagverblijf in Dordrecht. Het kinderdagverblijf biedt een veilige en vertrouwde speelomgeving voor kinderen, waar ze begeleid worden door gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Er is één groep van maximaal twaalf kinderen van nul tot vier jaar, waardoor alle kinderen de aandacht krijgen die ze verdienen. Kindertijd organiseert dagelijks buitenactiviteiten in de nabijgelegen speeltuinen, parken en kinderboerderij. De kinderen krijgen biologische voeding met verse groenten en fruit, en er wordt zo min mogelijk gebruik gemaakt van producten met toegevoegde suikers. Daarnaast wordt er met duurzaam speelgoed gewerkt, zoals houten speelgoed en waskrijtjes. Elke dag gaan de kinderen naar buiten met een grote bolderkar, meestal naar het park of de speeltuin.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Kindertijd in Dordrecht

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Dordrecht? Bij Kinderdagverblijf Kindertijd kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Kindertijd geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Kindertijd is een Kinderopvang gelegen aan Hendrikstraat 51 in Dordrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Dordrecht je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Kindertijd in Dordrecht

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Kindertijd te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Kindertijd of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Kindertijd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Kindertijd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Kindertijd

Bezoekers bekeken ook