Peutergroep en BSO Ons Speelhuis (KOW)

Peutergroep en BSO Ons Speelhuis (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Flamingoweg 53 in Vlissingen.

Ons Speelhuis is een peutergroep en buitenschoolse opvang (BSO) in de woonwijk Papegaaienburg in Vlissingen. Het is gevestigd op de onder- en bovenbouwlocaties van basisschool De Wissel, maar ook kinderen van De Onmibus kunnen hier terecht. Ondanks de verschillende locaties is er een sterk saamhorigheidsgevoel. De peutergroep biedt ruime, lichte en gezellige lokalen waar de oudste peuters wekelijks langsgaan bij groep 1 om alvast kennis te maken met de basisschool. Er wordt gewerkt met wisselende thema's, zoals 'Lente', die worden aangepast op peuterniveau. Buiten kunnen de peuters spelen op het peuterplein, waar ze onder andere verstoppertje kunnen spelen in het doolhof. Op de BSO wordt er geknutseld en fanatiek met bordspellen gespeeld. Buiten is er een groen speelplein waar hutten kunnen worden gebouwd en in de pannakooi kan worden gevoetbald. Bij goed weer wordt er met de elektrische bakfiets naar de speeltuin of boulevard gegaan. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen of een rondleiding worden aangevraagd.

Meer informatie over Peutergroep en BSO Ons Speelhuis (KOW) in Vlissingen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Vlissingen? Bij Peutergroep en BSO Ons Speelhuis (KOW) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Peutergroep en BSO Ons Speelhuis (KOW) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Peutergroep en BSO Ons Speelhuis (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Flamingoweg 53 in Vlissingen. Ideaal dus als je in de omgeving van Vlissingen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Peutergroep en BSO Ons Speelhuis (KOW) in Vlissingen

Wil je weten wat Peutergroep en BSO Ons Speelhuis (KOW) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Peutergroep en BSO Ons Speelhuis (KOW) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peutergroep en BSO Ons Speelhuis (KOW)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peutergroep en BSO Ons Speelhuis (KOW) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Peutergroep en BSO Ons Speelhuis (KOW)

Bezoekers bekeken ook