Kinderdagverblijf de Speelboerderij

Kinderdagverblijf de Speelboerderij is een Kinderopvang gelegen aan Molenland 10 in Mijdrecht.

De Speelboerderij is een kleinschalig agrarisch kinderdagverblijf gelegen op een boerderij. Het kinderdagverblijf biedt een huiselijke en persoonlijke sfeer dankzij de kleinschaligheid en de vaste pedagogisch medewerkers. Het onderscheidt zich door de samenwerking met het agrarische bedrijf, wat zorgt voor een veelzijdige en natuurlijke speelomgeving. De kinderen kunnen dagelijks buitenspelen in de goed ingerichte buitenruimte en profiteren van de rust van het platteland. Op de boerderij kunnen ze spelenderwijs kennismaken met dieren en planten. Het kinderdagverblijf biedt plaats aan 48 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, verdeeld over drie groepen. Er is veel aandacht voor ieder kind en er is goed contact met de ouders. Het pedagogisch beleid van De Speelboerderij richt zich op het bieden van een veilige en gezonde omgeving, het bevorderen van de persoonlijke en sociale competenties van kinderen en de overdracht van waarden en normen. Het kinderdagverblijf garandeert kwaliteit door een positieve en respectvolle benadering van de kinderen. Daarnaast biedt De Speelboerderij ook buitenschoolse opvang aan.

Meer informatie over Kinderdagverblijf de Speelboerderij in Mijdrecht

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Mijdrecht? Bij Kinderdagverblijf de Speelboerderij kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf de Speelboerderij geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf de Speelboerderij is een Kinderopvang gelegen aan Molenland 10 in Mijdrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Mijdrecht je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf de Speelboerderij in Mijdrecht

Wil je weten wat Kinderdagverblijf de Speelboerderij te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf de Speelboerderij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf de Speelboerderij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf de Speelboerderij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf de Speelboerderij

Bezoekers bekeken ook