gro-up kinderopvang - Kinderdagverblijf en Peuteropvang het Zandkasteel

gro-up kinderopvang - Kinderdagverblijf en Peuteropvang het Zandkasteel is een Kinderopvang gelegen aan Teunisbloemlaan 44 in Utrecht.

Dit is een samenvatting van het belangrijkste in de tekst: Kinderdagverblijf Het Zandkasteel in Vleuten biedt kinderopvang voor kinderen van 6 weken tot 4 jaar. Ze hebben twee babygroepen en vier verticale groepen, waar kinderen van verschillende leeftijden samen spelen. Het kinderdagverblijf heeft natuurlijk ingerichte tuinen waar kinderen kunnen spelen en ontdekken, ongeacht het weer. Ze bieden gezonde voeding aan volgens richtlijnen en stimuleren de ontwikkeling van kinderen door middel van verschillende activiteiten. Het kinderdagverblijf werkt samen met scholen in hetzelfde gebouw en zorgt voor een goede overdracht wanneer een kind 4 jaar wordt en naar de basisschool gaat. Er is ook buitenschoolse opvang beschikbaar. De locatie is momenteel tijdelijk en zal in mei 2024 weer terugkeren naar de oorspronkelijke locatie.

Meer informatie over gro-up kinderopvang - Kinderdagverblijf en Peuteropvang het Zandkasteel in Utrecht

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Utrecht? Bij gro-up kinderopvang - Kinderdagverblijf en Peuteropvang het Zandkasteel kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij gro-up kinderopvang - Kinderdagverblijf en Peuteropvang het Zandkasteel geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

gro-up kinderopvang - Kinderdagverblijf en Peuteropvang het Zandkasteel is een Kinderopvang gelegen aan Teunisbloemlaan 44 in Utrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Utrecht je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

gro-up kinderopvang - Kinderdagverblijf en Peuteropvang het Zandkasteel in Utrecht

Wil je weten wat gro-up kinderopvang - Kinderdagverblijf en Peuteropvang het Zandkasteel te bieden heeft? Bekijk dan de website van gro-up kinderopvang - Kinderdagverblijf en Peuteropvang het Zandkasteel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij gro-up kinderopvang - Kinderdagverblijf en Peuteropvang het Zandkasteel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je gro-up kinderopvang - Kinderdagverblijf en Peuteropvang het Zandkasteel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. gro-up kinderopvang – Kinderdagverblijf en Peuteropvang het Zandkasteel

Bezoekers bekeken ook