Kinderdagverblijf de Waterval

Kinderdagverblijf de Waterval is een Kinderopvang gelegen aan Belgiëlaan 2 in Beverwijk.

De Waterval is een kinderdagverblijf met een licht en kleurrijk gebouw waar iedereen zich prettig voelt. Het dagverblijf heeft zeven groepen, waaronder een babygroep, peutergroep en vijf verticale groepen. Ondanks de grootte van de Waterval voelen de groepen knus en gezellig aan. Er worden veel activiteiten gedaan en de buitenruimtes bieden voldoende uitdaging. Het team vindt het belangrijk dat kinderen zich fijn voelen en zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen. Er worden diverse activiteiten aangeboden rond thema's, waarbij het voorschoolse educatie programma Uk & Puk een rol speelt. Daarnaast organiseert de Waterval veel feestjes, zoals het voorleesontbijt en verschillende feestdagen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf de Waterval in Beverwijk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Beverwijk? Bij Kinderdagverblijf de Waterval kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf de Waterval geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf de Waterval is een Kinderopvang gelegen aan Belgiëlaan 2 in Beverwijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Beverwijk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf de Waterval in Beverwijk

Wil je weten wat Kinderdagverblijf de Waterval te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf de Waterval of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf de Waterval? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf de Waterval het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf de Waterval

Bezoekers bekeken ook