Kober kinderopvang Vinkenbos

Kober kinderopvang Vinkenbos is een Kinderopvang gelegen aan Hertogstraat 11 in Sprundel.

Buitenschoolse opvang Vinkenbos is gevestigd bij basisschool Vinkenbos. De locatie is zo ingericht dat kinderen zich snel thuis voelen en zelf kunnen bepalen wat ze willen doen. Ze kiezen activiteiten uit het programma DoenKids die passen bij hun leeftijd en kunnen nieuwe hobby's ontdekken. Tijdens de vakanties gaan ze erop uit om de buurt te verkennen. Daarnaast biedt de opvang ook voorschoolse opvang aan. Er zijn nieuwtjes over de samenwerking tussen Kober kinderopvang, basisschool Vinkenbos en het groene schoolplein. De locatie heeft een grote buitenruimte en bevindt zich in een schoolgebouw. Er is een ouderapp beschikbaar om ouders op de hoogte te houden en voor vragen kunnen ze contact opnemen met het serviceteam van Kober.

Meer informatie over Kober kinderopvang Vinkenbos in Sprundel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Sprundel? Bij Kober kinderopvang Vinkenbos kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kober kinderopvang Vinkenbos geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kober kinderopvang Vinkenbos is een Kinderopvang gelegen aan Hertogstraat 11 in Sprundel. Ideaal dus als je in de omgeving van Sprundel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kober kinderopvang Vinkenbos in Sprundel

Wil je weten wat Kober kinderopvang Vinkenbos te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kober kinderopvang Vinkenbos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kober kinderopvang Vinkenbos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kober kinderopvang Vinkenbos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kober kinderopvang Vinkenbos

Bezoekers bekeken ook