Kibeo Stellegors

Kibeo Stellegors is een Kinderopvang gelegen aan Bosschieterstraat 12 in Stellendam.

Kibeo Stellegors in Stellendam is een kinderopvang waar kinderen zich kunnen ontwikkelen op hun eigen tempo. Er is een babygroep waar de babyspecialisten gerichte activiteiten aanbieden. Voor peuters is er het Peuterstart programma dat hen stimuleert in hun ontwikkeling. Er is nauwe samenwerking tussen de opvang en school, zodat peuters de kleuterjuf en toekomstige klasgenootjes kunnen leren kennen. Voor schoolkinderen is er voorschoolse opvang en na schooltijd kunnen zij hun talent ontdekken met leuke en leerzame activiteiten. Kibeo Stellegors is gevestigd in openbare basisschool Stellegors en werkt nauw samen met de school. Ouders zijn welkom om een kijkje te nemen bij de kinderopvang en inschrijven is aanbevolen vanwege de populariteit van de vestiging.

Meer informatie over Kibeo Stellegors in Stellendam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Stellendam? Bij Kibeo Stellegors kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo Stellegors geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo Stellegors is een Kinderopvang gelegen aan Bosschieterstraat 12 in Stellendam. Ideaal dus als je in de omgeving van Stellendam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo Stellegors in Stellendam

Wil je weten wat Kibeo Stellegors te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo Stellegors of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo Stellegors? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo Stellegors het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo Stellegors

Bezoekers bekeken ook