IKC Prins Johan Friso

IKC Prins Johan Friso is een Basisschool gelegen aan Grettingalaan 43 in Harlingen.

IKC Prins Johan Friso is een Integraal Kind Centrum dat kinderen van 0 tot 13 jaar een veilige plek biedt om de wereld te ontdekken. Binnen het IKC werken kinderdagverblijf, peuteropvang, basisschool en buitenschoolse opvang nauw samen om een leeromgeving te creëren waarin kinderen hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen. Het IKC stimuleert ieder kind om zijn of haar eigen talenten te ontwikkelen en biedt passende ondersteuning en uitdaging. Daarnaast bestaat de Prins Johan Frisoschool dit jaar 50 jaar en wordt er een reünie georganiseerd voor oud-leerlingen en (oud-)leerkrachten. Ook zijn er activiteiten zoals een drum workshop en kunnen kinderen kennismaken met techniek in het technieklokaal. Het IKC is onderdeel van CBO Noardwest Fryslân, dat kinderopvang en basisonderwijs aanbiedt in de gemeenten Harlingen, Waadhoeke en Leeuwarden.

Meer informatie over IKC Prins Johan Friso in Harlingen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Harlingen? Bij IKC Prins Johan Friso kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij IKC Prins Johan Friso geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

IKC Prins Johan Friso is een Kinderopvang gelegen aan Grettingalaan 43 in Harlingen. Ideaal dus als je in de omgeving van Harlingen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

IKC Prins Johan Friso in Harlingen

Wil je weten wat IKC Prins Johan Friso te bieden heeft? Bekijk dan de website van IKC Prins Johan Friso of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IKC Prins Johan Friso? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IKC Prins Johan Friso het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Basisschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. IKC Prins Johan Friso

Bezoekers bekeken ook