Kinderdagverblijf Just Kiddies

Kinderdagverblijf Just Kiddies is een Kinderopvang gelegen aan Wilhelminastraat 6 in Berkel en Rodenrijs.

Just Kiddies is een kinderopvang die kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan. Ze kiezen bewust voor kleinschaligheid en streven naar kinderopvang met een thuisgevoel. Just Kiddies begrijpt de zorgen van ouders en zorgt voor veiligheid, gezondheid, kwaliteit, pedagogiek en flexibiliteit. Ze stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de speelomgeving en hechten veel belang aan gezondheid en voeding. Veiligheid en hygiëne zijn ook belangrijke pijlers bij Just Kiddies. Ze hebben verschillende locaties die jaarlijks worden gekeurd. Daarnaast is er ruimte voor ontwikkeling van de pedagogische medewerkers en worden er leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Het hoofdkantoor van Just Kiddies is gevestigd in Noordwijk.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Just Kiddies in Berkel en Rodenrijs

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Berkel en Rodenrijs? Bij Kinderdagverblijf Just Kiddies kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Just Kiddies geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Just Kiddies is een Kinderopvang gelegen aan Wilhelminastraat 6 in Berkel en Rodenrijs. Ideaal dus als je in de omgeving van Berkel en Rodenrijs je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Just Kiddies in Berkel en Rodenrijs

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Just Kiddies te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Just Kiddies of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Just Kiddies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Just Kiddies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Just Kiddies

Bezoekers bekeken ook