Kinderdagverblijf de Duijnrakkers (SKDH)

Kinderdagverblijf de Duijnrakkers (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Heiligharn 125 in Den Helder.

Kinderdagverblijf De Duijnrakkers is gevestigd in basisschool Schoter Duijn in Den Helder. Ze bieden kinderdagopvang aan één verticale groep van maximaal 12 kinderen en één verticale groep van maximaal 6 kinderen. Samen met de basisschool worden activiteiten ondernomen om de 'doorgaande lijn' te bevorderen. De oudercommissie is bereikbaar via contactpersoonoc@skdh.nl en levert regelmatig een bijdrage aan de nieuwsbrief en publiceert de vergadernotulen op het whiteboard in de hal. Inschrijven kan gratis en vrijblijvend via het online inschrijfportaal. Voor vragen of opmerkingen kan het contactformulier worden ingevuld of kan er telefonisch contact worden opgenomen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf de Duijnrakkers (SKDH) in Den Helder

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Helder? Bij Kinderdagverblijf de Duijnrakkers (SKDH) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf de Duijnrakkers (SKDH) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf de Duijnrakkers (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Heiligharn 125 in Den Helder. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Helder je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf de Duijnrakkers (SKDH) in Den Helder

Wil je weten wat Kinderdagverblijf de Duijnrakkers (SKDH) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf de Duijnrakkers (SKDH) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf de Duijnrakkers (SKDH)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf de Duijnrakkers (SKDH) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf de Duijnrakkers (SKDH)

Bezoekers bekeken ook