Peuterspeel- en leergroep Holderdebolder (SKDH)

Peuterspeel- en leergroep Holderdebolder (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Lombokstraat 2A in Den Helder.

Peuterspeel- en leergroep Holderdebolder is een ruim opgezette locatie vlakbij het centrum van Den Helder. Kinderen hebben hier de mogelijkheid om te spelen en zichzelf te ontwikkelen met behulp van verschillende materialen. De locatie heeft een grote tuin waar kinderen kunnen ontdekken en beleven. Er worden regelmatig activiteiten gedaan in samenwerking met het kinderdagverblijf, zoals het Nationaal Voorleesontbijt en de Sinterklaasviering. Op alle peuterspeel- en leergroepen wordt gewerkt met de voor- en vroegschoolse educatie (VVE) Startblokken van Basisontwikkeling. Dit is een landelijk erkend werkplan om de ontwikkeling van jonge kinderen te stimuleren. Betekenisvolle activiteiten uit het dagelijks leven spelen een belangrijke rol. Professionals begeleiden de activiteiten en bieden ruimte voor eigen oplossingen en ideeën van de kinderen. Er is ook een oudercommissie die betrokken is bij verschillende activiteiten en beleidsterreinen. Inschrijven kan online en voor vragen kan er contact worden opgenomen via telefoon of het contactformulier op de website.

Meer informatie over Peuterspeel- en leergroep Holderdebolder (SKDH) in Den Helder

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Helder? Bij Peuterspeel- en leergroep Holderdebolder (SKDH) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Peuterspeel- en leergroep Holderdebolder (SKDH) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Peuterspeel- en leergroep Holderdebolder (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Lombokstraat 2A in Den Helder. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Helder je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Peuterspeel- en leergroep Holderdebolder (SKDH) in Den Helder

Wil je weten wat Peuterspeel- en leergroep Holderdebolder (SKDH) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Peuterspeel- en leergroep Holderdebolder (SKDH) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peuterspeel- en leergroep Holderdebolder (SKDH)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peuterspeel- en leergroep Holderdebolder (SKDH) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Peuterspeel- en leergroep Holderdebolder (SKDH)

Bezoekers bekeken ook