Kinderdagverblijf De Rammelaar

Kinderdagverblijf De Rammelaar is een Kinderopvang gelegen aan Soerabajastraat 19 in Haarlem.

De Rammelaar is een kinderdagverblijf en peuteropvang in Haarlem, dat gevestigd is in een groot woonhuis. Ze bieden dagopvang voor kinderen van 10 weken tot 4 jaar in een huiselijke omgeving. Er is één verticale groep met maximaal 13 kinderen van verschillende leeftijden, begeleid door twee vaste leidsters per dag. Het kinderdagverblijf heeft een speelruimte, aparte slaapkamer en een ruime buitenspeelplaats. Ze doen veel activiteiten om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. Belangrijk is dat er altijd vaste leidsters aanwezig zijn en dat er geen onbekende leidsters op de groep verschijnen. De openingstijden en sluitingstijden van De Rammelaar zijn flexibel.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Rammelaar in Haarlem

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Haarlem? Bij Kinderdagverblijf De Rammelaar kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Rammelaar geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Rammelaar is een Kinderopvang gelegen aan Soerabajastraat 19 in Haarlem. Ideaal dus als je in de omgeving van Haarlem je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Rammelaar in Haarlem

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Rammelaar te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Rammelaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Rammelaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Rammelaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Rammelaar

Bezoekers bekeken ook