Wiedewei Ouddorp

Wiedewei Ouddorp is een Kinderopvang gelegen aan Dorpstienden 5a in Ouddorp.

Wiedewei Ouddorp is een kinderopvang waar kinderen spelenderwijs de natuur kunnen ontdekken. Ze kunnen groente kweken in een moestuintje, spelen in de buitenruimte en kunstwerken maken van takjes en bloemen. Om te kijken of Wiedewei bij jou en je kind past, kun je een afspraak maken voor een rondleiding of gewoon binnenlopen. Deze vestiging is erg populair, dus het is belangrijk om je op tijd in te schrijven. Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden, dus het is goed om het reglement te raadplegen. Er worden regelmatig filmpjes en foto's geplaatst op sociale media, zodat ouders kunnen meegenieten van de activiteiten.

Meer informatie over Wiedewei Ouddorp in Ouddorp

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Ouddorp? Bij Wiedewei Ouddorp kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Wiedewei Ouddorp geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Wiedewei Ouddorp is een Kinderopvang gelegen aan Dorpstienden 5a in Ouddorp. Ideaal dus als je in de omgeving van Ouddorp je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Wiedewei Ouddorp in Ouddorp

Wil je weten wat Wiedewei Ouddorp te bieden heeft? Bekijk dan de website van Wiedewei Ouddorp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wiedewei Ouddorp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wiedewei Ouddorp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Wiedewei Ouddorp

Bezoekers bekeken ook