Kinderdagverblijf Bommes (KOW)

Kinderdagverblijf Bommes (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Arnelaan 57 in Middelburg.

Bommes is een kinderdagverblijf gelegen tussen de Middelburgse woonwijken Rittenburg en Stromenwijk. Het gebouw is opvallend door de gekleurde buitenmuren en ligt naast Park Toorenvliedt. In het kinderdagverblijf zijn er grote, lichte ruimtes waar kinderen kunnen spelen. Er is een grote grondbox die soms wordt omgetoverd tot themahoek, zoals bij het thema 'Kunst' waar de kinderen op echte schildersezels kunstwerken maakten. Er worden ook uitstapjes gemaakt naar onder andere het park en vogel- en zoogdieropvang De Mikke. Buiten kunnen de kinderen spelen met de watertafel, glijbaan, boomstammen, zandbank, fietsjes en autobanden. Het kinderdagverblijf biedt ook rondleidingen aan voor geïnteresseerden.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Bommes (KOW) in Middelburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Middelburg? Bij Kinderdagverblijf Bommes (KOW) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Bommes (KOW) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Bommes (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Arnelaan 57 in Middelburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Middelburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Bommes (KOW) in Middelburg

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Bommes (KOW) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Bommes (KOW) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Bommes (KOW)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Bommes (KOW) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Bommes (KOW)

Bezoekers bekeken ook