KDV WijLand

KDV WijLand is een Kinderdagopvang gelegen aan Ridderbuurt 3 in Alphen aan den Rijn.

WijLand is een kinderopvanglocatie in de Ridderbuurt in Alphen aan den Rijn, waar natuurliefhebbers terecht kunnen voor opvang voor hun baby of peuter. Het kinderdagverblijf is gevestigd in een boerderij met kippen, een moestuin en veel groen. De activiteiten zijn gericht op de natuur, zoals het zoeken naar fruit voor de fruithap en het zingen van liedjes over dieren. De locatie is bereikbaar op het adres Ridderbuurt 3A in Alphen aan den Rijn. Voor meer informatie of persoonlijk opvangadvies kan er contact worden opgenomen met de klantenservice. Als er nog vragen zijn, kan er ook contact worden opgenomen met de locatie op de Zuidpoolsingel 6 in Alphen aan den Rijn.

Meer informatie over KDV WijLand in Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Alphen aan den Rijn? Bij KDV WijLand kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij KDV WijLand geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

KDV WijLand is een Kinderopvang gelegen aan Ridderbuurt 3 in Alphen aan den Rijn. Ideaal dus als je in de omgeving van Alphen aan den Rijn je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

KDV WijLand in Alphen aan den Rijn

Wil je weten wat KDV WijLand te bieden heeft? Bekijk dan de website van KDV WijLand of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KDV WijLand? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KDV WijLand het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. KDV WijLand

Bezoekers bekeken ook