Wiedewei Dorpstienden 3

Wiedewei Dorpstienden 3 is een Kinderopvang gelegen aan Dorpstienden 3 in Ouddorp.

In Ouddorp is er een groene vestiging genaamd Wiedewei Dorpstienden 3. Hier kunnen baby's, dreumesen en peuters op avontuur gaan in een groene speel- en leeromgeving. Er wordt gewerkt aan de ontwikkeling van de kinderen en ze maken al op jonge leeftijd kennis met de natuur. De vestiging is naast de openbare basisschool De Westhoek gevestigd en er is voldoende parkeergelegenheid. Geïnteresseerden kunnen een afspraak maken voor een rondleiding. Er worden regelmatig filmpjes en foto's geplaatst op sociale media om mee te genieten van de activiteiten op de groep.

Meer informatie over Wiedewei Dorpstienden 3 in Ouddorp

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Ouddorp? Bij Wiedewei Dorpstienden 3 kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Wiedewei Dorpstienden 3 geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Wiedewei Dorpstienden 3 is een Kinderopvang gelegen aan Dorpstienden 3 in Ouddorp. Ideaal dus als je in de omgeving van Ouddorp je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Wiedewei Dorpstienden 3 in Ouddorp

Wil je weten wat Wiedewei Dorpstienden 3 te bieden heeft? Bekijk dan de website van Wiedewei Dorpstienden 3 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wiedewei Dorpstienden 3? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wiedewei Dorpstienden 3 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Wiedewei Dorpstienden 3

Bezoekers bekeken ook