Speel-Inn Kinderdagverblijf Uithoorn

Speel-Inn Kinderdagverblijf Uithoorn is een Kinderopvang gelegen aan Karel van Manderhof 3 in Uithoorn.

Speel-Inn is een kinderopvangorganisatie met 17 locaties waar ongeveer 850 kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar worden opgevangen. Ze bieden dagopvang en peuteropvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar, en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. De opvang kan plaatsvinden in horizontale groepen (met kinderen van dezelfde leeftijd) of verticale groepen (met verschillende leeftijden). Speel-Inn streeft naar moderne, professionele en kindgerichte kinderopvang en ziet zichzelf als een verlengstuk van het gezin. De kwaliteit van de opvang is van groot belang en er wordt voortdurend gewerkt aan verbetering en ontwikkeling van het pedagogisch beleid. Het doel is om een vertrouwde omgeving te creëren waarin kinderen zich op hun eigen manier en tempo kunnen ontwikkelen. Klanttevredenheid, professionele medewerkers, prettige samenwerkingen, ontwikkelingsgerichte activiteiten en buitenspelen in de natuur zijn belangrijke aspecten van Speel-Inn. De organisatie heeft locaties in Beverwijk, De Kwakel, Diemen, Elst, Hilversum, Rhenen en Uithoorn.

Meer informatie over Speel-Inn Kinderdagverblijf Uithoorn in Uithoorn

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Uithoorn? Bij Speel-Inn Kinderdagverblijf Uithoorn kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Speel-Inn Kinderdagverblijf Uithoorn geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Speel-Inn Kinderdagverblijf Uithoorn is een Kinderopvang gelegen aan Karel van Manderhof 3 in Uithoorn. Ideaal dus als je in de omgeving van Uithoorn je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Speel-Inn Kinderdagverblijf Uithoorn in Uithoorn

Wil je weten wat Speel-Inn Kinderdagverblijf Uithoorn te bieden heeft? Bekijk dan de website van Speel-Inn Kinderdagverblijf Uithoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Speel-Inn Kinderdagverblijf Uithoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Speel-Inn Kinderdagverblijf Uithoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Speel-Inn Kinderdagverblijf Uithoorn

Bezoekers bekeken ook